Avís legal

Quagga Associats SL, amb domicili a Cal Quinto, Barri Romaní, 18, 08731 – Sant Martí Sarroca, amb CIF B62151170 i represendata per Ramon López, amb NIF 00000000A, posa a disposició en el seu lloc web quagga.cat determinats continguts de caràcter informatiu sobre les seves activitats.

Les condicions en aquest avís legal regeixen únicament i exclusiva l’ús del lloc web de Quagga Associats SL per part dels usuaris que hi accedeixen. Aquest avís legal s’exposa a l’usuari al lloc web quagga.cat en totes i cadascuna de les pàgines i cada cop que un usuari introdueix les seves dades als formularis existents perquè el llegeixi, l’imprimeixi, l’arxivi i l’accepti a través d’internet. L’usuari no pot introduir les seves dades efectivament sense aquesta acceptació prèvia.

Quagga Associats SL està inscrita al Registre Mercanti de DADES INSCRIPCIÓ REGISTRE MERCANTIL: LLOC, DATA, TOM, SECCIÓ, FULL, INSCRIPCIÓ.

L’accés al lloc web de Quagga Associats SL implica sense reserves l’acceptació de les condicions d’ús exposades en aquest avís legal, que l’usuari afirma comprendre en la totalitat. L’usuari es compromet a no utilitzar el web i els seveis que s’hi ofereixen per a realitzar activitats contràries a la llei i a respectar en tot moment aquestes condicions generals.